top of page

Surveillance

Met de actieve beveiliging van onze surveillance is je bedrijf of organisatie 24/7 beschermd. Zo kun je met een gerust hart naar huis. Iedere dag opnieuw.

Altijd beveiliging dichtbij.

Onze mobiele surveillanten controleren continu en reageren meteen op verdachte situaties. Zo beperken we criminaliteit en schade tot een minimum. Zelfs op de meest afgelegen industrieterreinen en bij elke woning.

● Ook voor brand- en sluitrondes
● Innovatieve meldkamer
● Direct overleg met politie

FLEXIBEL.

Van sleutelbeheer tot alarmopvolging - we stemmen onze werkzaamheden en routes realtime af op jouw beveiligingsbehoefte.

SNEL.

Met onze surveillance is er altijd iemand in de buurt. Op deze manier profiteer je bij Alpha Security van een extra snelle respons.

PROFESSIONEEL.

We werken alleen met ervaren, betrouwbare en gemotiveerde surveillanten met de juiste opleiding. Voor een extra stukje zekerheid.

SUCCESVERHALEN.

Meer weten over mobiele surveillance of één van onze andere beveiligingsdiensten? Bekijk onze projecten en laat je inspireren of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Want op die manier blijf je altijd en overal verzekerd van optimale beveiliging. Wel zo prettig.

Kan het tóch beter? Dan zorgen we meteen voor een geschikt alternatief.

bottom of page