top of page
image00006.jpeg

Waar wij werken.

Wij hebben ervaring in verschillende branches. We weten dus wat er speelt, wat je nodig hebt en welke oplossingen daar het best bij passen.

Zorg

Wij helpen een veilige en prettige omgeving te creëren bij diverse zorginstellingen en opvanglocaties. Voor zowel personeel, patiënten en bezoekers.

Overheid

Wij houden verschillende overheidsgebouwen veilig en zorgen meteen voor een vriendelijke ontvangst van burgers en medewerkers. Twee vliegen in één klap.

Collectieven

Met collectieve beveiliging is er altijd een professionele beveiliger in de buurt om te surveilleren of alarmmeldingen op te volgen. Tegen minimale kosten.

Zakelijke dienstverlening

Strategische en proactieve beveiliging voor onder andere kantoren en financiële instellingen. Voor een veilig gevoel bij klanten en personeel - en een feilloze reputatie.

Evenementen

Vriendelijke beveiligers die er staan als het moet. Met onze evenementenbeveiliging zorg je voor een optimale beleving bij zowel bezoekers als artiesten.

Hoog risico locaties

High risk security op basis van een uitgebreide risicoanalyse, met de nieuwste technologieën en door goed getrainde mensen. 24 uur per dag.

Logistiek

Bescherm medewerkers en goederen met speciale beveiliging voor logistiek. Wij realiseren een zo veilig mogelijk vervoer. Van opslag tot ontvanger.

Havens

Als specialist in maritieme veiligheid beschermen wij het complete havengebied effectief tegen criminaliteit en vandalisme. Ook ‘s nachts en in het weekend.

Industrie

Met onder meer surveillance, controlerondes en geavanceerde alarmsystemen verkleinen we de kans op diefstal, inbraak of schade. Bij verschillende industrieën.

Onderwijs

Maatwerk beveiliging voor scholen en universiteiten. Inclusief preventieve maatregelen en communicatief vaardige beveiligers met een de-escalerende aanpak.

Horeca

Kalm en beheerst in iedere situatie. Onze representatieve horecabeveiligers weten hoe het werkt en houden het gezellig. Tot in de vroege uurtjes.

Hotels

Discrete en betrouwbare beveiliging door sympathieke gastheren en -vrouwen. Voor een veilig gevoel bij gasten/medewerkers. En een positief imago.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Met onze uitgebreide kennis en expertise vinden we ook de beveiligingsoplossing

die het best bij jouw situatie past.

Andere branche?

Geen zorgen.

bottom of page