top of page

Beveiliger inhuren

Alert, vastberaden en sympathiek. Bij Alpha Security kun je een gastvrije beveiliger inhuren die er staat als het nodig is. Op straat, bij de deur of achter de balie.

Vriendelijke beveiligers.

Gastvrij wanneer het kan, kordaat als het moet. Dat is het motto van onze beveiligers. We stellen ons altijd behulpzaam op en grijpen snel en adequaat in bij (dreigende) incidenten of calamiteiten. Zo houden we het leuk. Voor iedereen.

● Communicatief sterk
● De-escalerend
● Ervaren

BRANCHES.

We hebben kennis en ervaring in de beveiliging van verschillende sectoren. Van hotel en evenement tot zorg, overheid en het bedrijfsleven.

PROFESSIONEEL.

Al onze beveiligers zijn goed opgeleid en getraind. We handelen altijd snel en correct. Voor maximale effectiviteit. In iedere situatie.

REPRESENTATIEF.

We passen ons graag aan. Bijvoorbeeld qua kleding of tone of voice. Op die manier zijn we echt een verlengstuk van je organisatie.

SUCCESVERHALEN.

Wil je ook een beveiliger inhuren of heb je interesse in één van onze andere beveiligingsdiensten? Bekijk onze projecten en laat je inspireren of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Want op die manier blijf je altijd en overal verzekerd van optimale beveiliging. Wel zo prettig.

Kan het tóch beter? Dan zorgen we meteen voor een geschikt alternatief.

bottom of page