top of page

Beveiliging voor transport en logistiek

Met onze beveiliging voor transport en logistiek bescherm je je personeel en verklein je het risico op beschadiging of verlies van goederen. Efficiënt en effectief.

Transportbeveiliging van begin tot eind.

Met een combinatie van technologische oplossingen, zelf opgeleid personeel en strakke veiligheidsprocedures zorgen wij voor logistieke beveiliging door de hele keten. Voor een veilig en efficiënt transport over land, over zee en door de lucht.

● Transportbewaking tijdens opslag, overslag en distributie
● Op basis van uitgebreide risicobeoordeling
● Goed contact met de autoriteiten

MAATWERK.

We analyseren de veiligheidsrisico’s voor het transport in kwestie en nemen de maatregelen die daar het best bij passen. Iedere keer opnieuw.

PROFESSIONALS.

Onze transportbeveiligers zijn goed getraind, weten hoe het werkt in de logistieke sector én kennen de lokale wetten en regelgevingen.

SAMENWERKING.

Logistieke beveiliging vraagt om een feilloze coördinatie. Daarom werken we samen met alle betrokken partijen: leveranciers, vervoerders en ontvangers.

SUCCESVERHALEN.

Meer weten over beveiliging voor transport en logistiek of één van onze andere beveiligingsdiensten? Bekijk onze projecten en laat je inspireren of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Met onze uitgebreide kennis en expertise vinden we ook de beveiligingsoplossing

die het best bij jouw situatie past.

Andere branche?

Geen zorgen.

bottom of page