top of page

Zorgbeveiliging

Met zorgbeveiliging creëer je een veilig gevoel bij cliënten, bezoekers en personeel. Zo kunnen zij in alle rust herstellen, patiënten bezoeken of hun werk uitvoeren.

De representatieve zorgbeveiliger.

Onze beveiligers zorgen voor een prettige omgeving. Niet alleen door op te treden bij incidenten, maar ook door te fungeren als visitekaartje voor de zorginstelling of opvanglocatie. Belangrijk, want de zorgbeleving begint al bij de deur.

● Voor diverse zorgverleners
● Continue weerbaarheidstrainingen
● Soepele samenwerking met verschillende instanties

EMPATISCH.

Onze beveiligers kennen de doelgroep als geen ander. Daardoor schatten we situaties goed in en spelen we beter in op de omstandigheden.

COMMUNICATIEF.

We lossen problemen en incidenten zoveel mogelijk verbaal op. Dat scheelt verdere escalatie en draagt bij aan een betere beleving.

KORDAAT.

We treden op als het nodig is. Vastberaden, maar met respect. We verlenen daarbij eventueel ook EHBO of ontruimen het gebied bij brand.

SUCCESVERHALEN.

Meer weten over zorgbeveiliging of één van onze andere beveiligingsdiensten? Bekijk onze projecten en laat je inspireren of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Met onze uitgebreide kennis en expertise vinden we ook de beveiligingsoplossing

die het best bij jouw situatie past.

Andere branche?

Geen zorgen.

bottom of page