top of page

Collectieve beveiliging

Met collectieve beveiliging beschermen we industrieterreinen, winkelcentra en toeristische gebieden effectief tegen overlast en criminaliteit. Ook ‘s nachts en in het weekend.

Altijd in de buurt.

Dankzij onze collectieve surveillance is er altijd een beveiliger in de buurt voor controlerondes of om verdachte situaties nader te bekijken. En is er sprake is van brand, inbraak of een andere noodsituaties? Dan kan onze surveillant meteen optreden. Zo beperken we eventuele schade tot een minimum.

● Kostenefficiënte surveillance
● Snelle alarmopvolging
● Goed contact met de hulpdiensten

KOSTENEFFICIËNT.

Door gezamenlijk een beveiliger in te huren, profiteer je gewoon van maximale beveiliging op je terrein. Maar dan wel tegen lagere kosten.

TECHNOLOGIE.

We leveren ook technische beveiligingsmaatregelen. Van camera en verlichting tot geavanceerd alarmsysteem voor het hele terrein.

SAMENWERKING.

We werken nauw samen met andere beveiligingsbedrijven, de lokale politie en overige hulpdiensten. Dat verhoogt de efficiëntie en effectiviteit.

SUCCESVERHALEN.

Meer weten over collectieve beveiliging of één van onze andere beveiligingsdiensten? Bekijk onze projecten en laat je inspireren of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Met onze uitgebreide kennis en expertise vinden we ook de beveiligingsoplossing

die het best bij jouw situatie past.

Andere branche?

Geen zorgen.

bottom of page