top of page

Alpha ondersteuningsteam

24/7 beschikbaar op afroep. Het Alpha ondersteuningsteam (AOT) staat klaar om te ondersteunen bij ongewenste gebeurtenissen. Altijd dichtbij.

Beveiligers op afroep.

Volcontinu in de startblokken om te ondersteunen bij beveiligingsincidenten in Haarlem. Sterker nog: we zijn al in de buurt. Of het nu gaat om een woningcoöperatie, parkeergarage, opvanglocatie of zorginstelling. Met het AOT zijn beveiligers altijd dichtbij. Een veilig idee.

● 24/7 in de buurt
● De-escalerend
● Ervaren beveiligers

24/7.

Dag en nacht, alle dagen van de week rijden we rond in Haarlem. Op deze manier leveren we een snelle respons bij oproepen.

BIJ INCIDENTEN.

Beveiligers die snel schakelen tussen kalmeren en ingrijpen. Wij ondersteunen of nemen het van je over. Het AOT zet een stap naar voren als jij een stap terug wilt doen.

PROACTIEF.

Als er geen meldingen zijn bezoeken we aangesloten locaties proactief. We spreken personen aan waar nodig. Op deze manier voorkomen we ook incidenten.

SUCCESVERHALEN.

Wil je ook beveiligers op afroep in de buurt? Bekijk onze projecten en laat je inspireren of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Want op die manier blijf je altijd en overal verzekerd van optimale beveiliging. Wel zo prettig.

Kan het tóch beter? Dan zorgen we meteen voor een geschikt alternatief.

bottom of page