top of page

Hoog risico beveiliging

Met onze hoog risico beveiliging profiteer je van maximale bescherming op locaties met een verhoogde dreiging. Wij zorgen voor de best beschikbare beveiligingsoplossing in elke situatie.

Diverse locaties.

We beveiligen verschillende locaties met een grotere kans op geweld, criminaliteit of sabotage. Denk aan ambassades of rechtbanken. Maar ook financiële instellingen, luxe warenhuizen en evenementen met bekende personen houden we 24/7 veilig.

● High risk security voor verschillende locaties
● Diensten en oplossingen op maat
● Subtiel en/of opvallend

KENNIS.

Op basis van uitgebreide risicoanalyses én onze diepgaande kennis stellen we een waterdicht beveiligingsplan op. Geen verrassing achteraf.

MENSEN.

We werken alleen met gecertificeerde en goed getrainde beveiligers. Vaak met militaire achtergrond. Daarmee is de veiligheid altijd in goede handen.

TECHNOLOGIE.

Technologie en beveiliging gaan hand in hand. Daarom zetten we ook graag de nieuwste systemen in. Zo zijn we kwaadwillenden een stapje voor.

SUCCESVERHALEN.

Meer weten over onze hoog risico beveiliging of één van onze andere beveiligingsdiensten? Bekijk onze projecten en laat je inspireren of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Met onze uitgebreide kennis en expertise vinden we ook de beveiligingsoplossing

die het best bij jouw situatie past.

Andere branche?

Geen zorgen.

bottom of page