top of page

Technische beveiliging

Met technische beveiliging beschermen we je pand of terrein effectief tegen schade en diefstal. Onze ervaren mensen zorgen graag voor de juiste technologie.

De beste beveiligingsmaatregelen.

Camera’s, brandmeldinstallaties en alarmsystemen ondersteunen het beveiligingswerk. En met bijvoorbeeld sensing handelen we ook sneller en beter. Daarom bekijken we graag wat de meest effectieve technologische oplossingen zijn in jouw situatie.

● Persoonlijk beveiligingsplan
● Geavanceerde technologieën
● Inclusief installatie en onderhoud

INNOVATIEF.

We zijn op de hoogte van de nieuwste trends en beveiligingsoplossingen. Zo blijven we je beveiliging continu verbeteren. Zonder extra kosten.

KENNIS.

We weten wat er speelt in jouw branche en wat de technische mogelijkheden zijn. Daarmee creëren we altijd een passend security management systeem.

EERLIJK.

We hebben geen partnerships met fabrikanten of leveranciers. We geven dus onafhankelijk advies dat echt in jouw belang is. Wel zo fijn.

SUCCESVERHALEN.

Meer weten over technische beveiliging of heb je interesse in één van onze andere beveiligingsdiensten? Bekijk onze projecten en laat je inspireren of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Want op die manier blijf je altijd en overal verzekerd van optimale beveiliging. Wel zo prettig.

Kan het tóch beter? Dan zorgen we meteen voor een geschikt alternatief.

bottom of page