top of page

Beveiliging voor de overheid

Met kennis, technologie en de juiste mensen leveren wij effectieve en innovatieve beveiliging voor de overheid. Van gemeentehuis tot ministerie.

Veilig & vriendelijk.

De veiligheid van burgers, medewerkers en gevoelige informatie moet gegarandeerd worden. Dat vraagt dat om specialisten. Onze beveiligers weten precies hoe het werkt en combineren professionele beveiliging met een vriendelijke ontvangst.

● Getraind beveiligingspersoneel
● Toegangscontrole, surveillance en meer
● Voor diverse overheidsinstanties en prominente figuren

OP MAAT.

Elke overheidsinstelling kent andere risico’s. Daarom stemmen we onze werkzaamheden naadloos af op de specifieke behoeften en situatie.

SCHERP.

Onze beveiligers zijn altijd alert en merken verdachte situaties snel op. Zo kunnen we direct reageren en potentiële bedreigingen voorkomen.

KENNIS.

We kennen de relevante wetten, regelgevingen en voorschriften met betrekking tot de beveiliging van overheidsgebouwen. Wel zo fijn.

SUCCESVERHALEN.

Meer weten over beveiliging voor de overheid of één van onze andere beveiligingsdiensten? Bekijk onze projecten en laat je inspireren of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Want op die manier blijf je altijd en overal verzekerd van optimale beveiliging. Wel zo prettig.

Kan het tóch beter? Dan zorgen we meteen voor een geschikt alternatief.

bottom of page