top of page

Beveiliging in de industrie

Met de juiste kennis, professionele mensen en innovatieve technologieën zorgen wij voor een effectieve beveiliging van je industrieterrein. Het hele jaar door.

Beveiliging op industrieterreinen.

Met bijvoorbeeld slimme camera’s, surveillance en controlerondes houden wij je fabriek of industrieterrein zo veilig mogelijk. Daardoor worden je bedrijfsmiddelen beschermd en kan het werk altijd doorgaan. Voor maximaal vertrouwen van zowel medewerkers als klanten.

● Beveiligingsplan op maat
● Gediplomeerde bewaking
● Uitstekend contact met politie en overige hulpdiensten

ALLES-IN-EEN.

We verzorgen een groot aantal beveiligingsdiensten. Van open- en sluitrondes tot alarmopvolging bij meldingen. En alles daartussen in.

INNOVATIEF.

We breiden de beveiliging desgewenst uit met de nieuwste technieken. Daarmee werken we nóg efficiënter en blijven we criminelen een stapje voor.

ERVAREN.

Onze beveiligers hebben ervaring met industriële omgevingen. We weten altijd precies hoe we moeten handelen. Zo verkleinen we de kans op schade.

SUCCESVERHALEN.

Meer weten over de beveiliging van een industrieterrein of over één van onze andere beveiligingsdiensten? Bekijk onze projecten en laat je inspireren of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Met onze uitgebreide kennis en expertise vinden we ook de beveiligingsoplossing

die het best bij jouw situatie past.

Andere branche?

Geen zorgen.

bottom of page