top of page
DSC01700.JPG

Opleiding volgen bij Alpha Security.

Wij helpen jou om het erkende MBO-diploma Beveiliger 2 in één jaar te halen. Niet alleen betalen wij je opleiding, ook kun je direct aan de slag met salaris en een baangarantie.

De opleiding beveiliger op mbo 2-niveau bestaat uit theorie en praktijk. Wij verzorgen beide. Sterker nog: jij kan direct aan de slag, want in de opleiding gaan leren en werken hand in hand. De opleiding duurt 1 jaar. Je start in de klas, krijgt praktijklessen en leer je door te werken. Wij doceren, begeleiden en coachen jou. De hele weg naar jouw diploma.

MBO BEVEILIGER 2

Niveau 2 diploma

Inclusief praktijkopleiding

Lerend werken

Persoonlijke begeleiding

Betaalde opleiding

Betaald werk

Wat we jou bieden.

In de opleiding tot beveiliger? Dan ben je een aspirant beveiliger. Je volgt lessen, maar leert ook dagelijks in de praktijk. Wij bieden jou de opleiding, maar jij draagt al direct een steentje bij. Daar mag je ook wat voor terug verwachten. Goede arbeidsvoorwaarden, een fijne werkplek en aanvullende trainingen bijvoorbeeld.

Je verdient bij ons tot wel 10% meer dan bij veel andere werkgevers in de beveiliging. Je salaris ontvang je altijd op tijd, zonder uitzondering. Overuren betalen we uit en je ontvangt vergoeding voor je reiskosten. Wij kennen een structurele eindejaarsuitkering en daarbovenop  zelfs een winstdeling. We zorgen ook voor een goed pensioen. 

Tot 10% meer verdienen

Leren doe je niet alleen bij ons, in het lokaal en in onze eigen dojo. Je leert ook in de praktijk, terwijl je aan het werk bent. Dat doe je in de buurt en op een plek die jou bevalt. We kijken samen met jou naar de diensten die het beste bij jou passen. En we zorgen ervoor dat er altijd iemand in de buurt is voor als je vragen hebt of extra begeleiding wilt.

Fijne leer- en werkomgeving

Bij ons leer je niet alleen het hoognodige voor het behalen van je examen, maar bereiden we je ook echt voor op de praktijk. Gedurende jouw opleiding ontvang je diverse aanvullende trainingen, zoals weerbaarheidstrainingen, het herkennen van afwijkend gedrag of verboden middelen en de scenariotrainingen waarin we jou voorbereiden om de omgang met incidenten.

Aanvullende trainingen

  • Bij het werk van een beveiliger komt veel kijken en er zij een aantal modules die je altijd moet volgen bij een MBO niveau-2 opleiding. Daarnaast geven wij een aantal aanvullende opleidingen om jou beter voor te bereiden op de praktijk. Je hebt alle onderdelen nodig om het werk van een beveiliger goed uit te voeren.


    Zie voor een volledig overzicht van alles wat je leert het examenprogramma en de exameneisen van de opleiding Beveiliger.

  • De opleiding duurt (maximaal) 12 maanden. Iedere module rond je af met een praktijkopdracht of een examen. De examens leg je af bij ons en bij de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiliging (SVPB). Na het behalen van de examens ontvang je een officieel mbo-diploma.

  • Volg je bij ons een opleiding, dan is er altijd persoonlijke begeleiding door drie personen: onze docent, jouw praktijkbegeleider en de kwaliteitsspecialist. De praktijkbegeleider is jouw eerste aanspreekpunt en bereid jou voor op de praktijk en zal contact houden met jouw docent. De kwaliteitsspecialist bewaakt onze hoge standaarden en is er voor jou als je ergens tegenaan loopt. Als het nodig is, zorgt hij ook voor extra ondersteuning.

Enthousiast geworden?

Bekijk onze toelatingseisen en solliciteer direct voor een functie als aspirant beveiliger. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

low-saturation_Long-peral_003full12_dark.jpg
image00006.jpeg

Onze klanten.

bottom of page