top of page

Hotelbeveiliging

Met onze hotelbeveiliging zorg je voor een veilig gevoel bij medewerkers en kun je je gasten een aangenaam verblijf garanderen. Overdag en ‘s nachts.

De gastvrije portier.

De veiligheid staat op één. Dat zorgt er namelijk voor dat gasten een fijne en ontspannen ervaring kunnen hebben. Maar onze beveiligers fungeren ook als gastheer die jouw gasten vriendelijk welkom heet. Graag zelfs.

● Discreet & betrouwbaar
● Persoonlijke benadering
● Beveiliging met een glimlach

DAG EN NACHT.

We zorgen dag en nacht voor de complete beveiliging van je hotel. Inclusief receptiediensten (optioneel) en hulp bij ongelukken.

ALERT.

Onze hotelbeveiligers zijn getraind om afwijkend gedrag op te merken en direct in te grijpen bij calamiteiten en andere ongewenste situaties.

REPRESENTATIEF.

Heb je bepaalde wensen? Bijvoorbeeld met betrekking tot kleding of tone of voice? Geen probleem. We maken graag een voorstel op maat.

SUCCESVERHALEN.

Meer weten over hotelbeveiliging of één van onze andere beveiligingsdiensten? Bekijk onze projecten en laat je inspireren of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Want op die manier blijf je altijd en overal verzekerd van optimale beveiliging. Wel zo prettig.

Kan het tóch beter? Dan zorgen we meteen voor een geschikt alternatief.

bottom of page