top of page

Beveiliging voor kantoor en bedrijf

Met onze beveiliging voor kantoor en bedrijf zorg je voor een veilig gevoel bij personeel en klanten én bescherm je (intellectuele) eigendommen. Twee vliegen in één klap.

Alles onder één dak.

De veiligheid in bedrijven is belangrijk. Voor bezoekers en medewerkers, maar vooral ook voor je reputatie. Daarom leveren wij alles wat je nodig hebt om je bedrijf veilig te houden. Van professionele beveiligers tot aan de nieuwste technologieën.

● Maatwerk beveiliging voor o.a.kantoren, verzamelgebouwen en financiële instellingen
● Goed getraind personeel
● Geavanceerde camera’s en alarmsystemen

STRATEGISCH.

Innovatieve en effectieve oplossingen die naadloos aansluiten op je specifieke beveiligingsbehoefte. Dat verzekeren we je.

PROACTIEF.

We observeren de omgeving continu, anticiperen op mogelijke bedreigingen en nemen de juiste maatregelen om ze te voorkomen.

REPRESENTATIEF.

Onze beveiligers zijn altijd kalm en vriendelijk, maar treden kordaat op als het moet. Het ideale visitekaartje voor je onderneming.

SUCCESVERHALEN.

Meer weten over onze beveiliging voor kantoor en bedrijf of één van onze andere beveiligingsdiensten? Bekijk onze projecten en laat je inspireren of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Met onze uitgebreide kennis en expertise vinden we ook de beveiligingsoplossing

die het best bij jouw situatie past.

Andere branche?

Geen zorgen.

bottom of page