top of page

Beveiliging voor het onderwijs

Met onze beveiliging voor het onderwijs creëer je een veilige omgeving waarin docenten en studenten optimaal kunnen werken en leren. Iedere dag opnieuw.

Voor een veilige school.

Scholen en universiteiten krijgen steeds vaker te maken met agressie en geweld. En ook het aantal branden en inbraken stijgt. Goede beveiliging is inmiddels dus een must. Met zowel gastvrije beveiligers als slimme technologieën zorgen wij daarvoor.

● Op maat gemaakt beveiligingsadvies
● Beveiligers met AED en BHV certificaat
● De-escalerende aanpak

COMMUNICATIEF.

Onze schoolbeveiligers staan verbaal hun mannetje. We blijven altijd kalm en weten precies hoe we met leerlingen om moeten gaan. In iedere situatie.

HOSPITALITY.

Een school is geen gevangenis. Dat snappen we. Daarom bewaken we niet alleen de veiligheid, maar zijn we ook graag een vriendelijke gastheer.

PROACTIEF.

We zijn alert op afwijkend gedrag, zodat we al in een vroeg stadium kunnen ingrijpen. Op die manier voorkomen we een hoop incidenten. Dat scheelt.

SUCCESVERHALEN.

Meer weten over de beveiliging in het onderwijs of over één van onze andere beveiligingsdiensten? Bekijk onze projecten en laat je inspireren of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Want op die manier blijf je altijd en overal verzekerd van optimale beveiliging. Wel zo prettig.

Kan het tóch beter? Dan zorgen we meteen voor een geschikt alternatief.

bottom of page