top of page
DSC01814_edited.jpg

Werken als

ZZP of Uitlener

Help jij ons als zelfstandig ondernemer om onze opdrachten in te vullen?  

Met mensen, kennis en technologie.

Innovatief

De juiste aanpak. In iedere situatie.

Adequaat

Communicatief sterk en altijd kalm.

Vriendelijk

Goed opgeleid en ervaren. Wel zo fijn.

Professioneel

Ben jij zzp’er of uitlener in de beveiliging en op zoek naar opdrachten? Wij bieden interessante opdrachten tegen eerlijke tarieven. Jij kan deze opdrachten als zelfstandig ondernemer voor ons invullen. Dat regelen we op een laagdrempelige manier, zonder franje. Waar nodig ondersteunen we in je ondernemerschap. Zo ben je zelfstandige maar niet alleen.

Werken of uitlenen als zelfstandige.

Ondernemerschap

Interessante opdrachten

Eerlijke tarieven

Persoonlijke samenwerking

Heldere afspraken

Duidelijke vastlegging

DSC01689.JPG

"Alpha Security heeft fijne

opdrachten bij mooie locaties.

Ik ben eigen baas en zorg dat ik mijn ondernemerschap op orde heb, maar waar nodig krijg ik ondersteuning.

Ze staan altijd voor mij klaar, voor, tijdens en na het werk. Zo houden ze mij bijvoorbeeld op de hoogte over ontwikkelingen van zzp-ondernemershap in de beveiliging."

Tuğba

“Sinds enkele jaren leen ik

beveiligers uit aan Alpha Security.

Mijn medewerkers werken graag op opdrachten van Alpha Security. Zelf vind ik het fijn zaken doen. Afspraken zijn duidelijk. Garanties gelden over en weer. En als ik hulp nodig heb bij een complex thema, kan ik altijd bij Alpha Security terecht en leunen op de jarenlange ervaring die zij hebben.”

Martin

“Ik kan overal aan de slag als ZZP, maar werk het liefst voor Alpha Security. De opdrachten zijn goed, tarieven zijn eerlijk en betalingen zijn altijd op tijd. Afspraken worden nagekomen en ik hoef me geen zorgen te maken of de zaken achter de schermen wel goed geregeld zijn. Alpha Security is een professionele partij die weet hoe het werkt in de beveiliging.”

Michael

Andere zelfstandigen over ons.

Wat we jou bieden.

Interessante opdrachten, eerlijke tarieven en ondersteuning in je ondernemerschap. Op die manier sta je er niet alleen voor. Je kan invulling geven aan onze beveiligings-opdrachten en daarbij leunen op de slagkracht en ervaring van onze organisatie. Op die manier ben je zelfstandig, maar sta je er niet alleen voor.

 

We maken heldere afspraken en leggen die vast, zodat jij en wij ons kunnen concentreren op het beveiligen, zonder gedoe en met een gerust gevoel dat alle zakelijke aangelegenheden geregeld zijn.

  • Als zzp beveiliging ben je opgeleid en bevoegd om te werken als zelfstandig beveiliger. Je vult als ondernemer opdrachten in. Je voldoet in ieder geval aan de regels en beroepseisen om te werken als zelfstandig beveiliger. Dat betekent ook dat jij jouw ondernemerschap op orde hebt.

     

    Op het Ondernemersplein van de Kamer van Koophandel lees je wat nodig is om te werken als zelfstandig beveiliger.

  • Als uitlener stel je als bedrijf jouw medewerkers ter beschikking. Je voldoet aan alle regels waaraan een beveiligingsorganisatie moet voldoen. Jij beschikt over een vergunning en toestemming als leidinggevende. Jouw medewerkers voldoen aan de beroepseisen voor beveiliger.

     

    Op het Ondernemersplein van de Kamer van Koophandel lees je wat nodig is om een beveiligingsbedrijf in stand te houden.

Enthousiast geworden?

Bekijk onze eisen of neem direct contact met ons op om als zelfstandig ondernemer  opdrachten voor ons in te vullen.

bottom of page