top of page

Monitoring

Met monitoring beveiligen we je pand of terrein op afstand. Onze meldkamer zit 24/7 voor je klaar, kijkt mee en handelt al je meldingen af. Snel en adequaat.

Professionele meldkamer.

Technische storing? Brand? Of proberen onbevoegde personen toegang te krijgen tot je terrein? Onze getrainde operators bekijken verdachte situaties meteen en ondernemen de juiste actie. Voor een minimale kans op schade of diefstal.

● Deskundige beveiliging op afstand
● Professionele centralisten
● Korte lijntjes met de hulpdiensten

ERVAREN.

We werken uitsluitend met ervaren video-observanten die de situatie goed weten in te schatten en juist handelen. Iedere melding opnieuw.

SNEL.

We nemen contact op met de sleutelhouder, laten de mobiele surveillance komen of schakelen direct de hulpdiensten in. Snelheid is key.

24/7.

Onze centralisten zijn altijd alert. Ook ‘s nachts en in het weekend. Je kunt je woning, kantoor of terrein dus altijd zorgeloos achterlaten.

SUCCESVERHALEN.

Meer weten over monitoring, onze meldkamer of één van onze andere beveiligingsdiensten? Bekijk onze projecten en laat je inspireren of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Want op die manier blijf je altijd en overal verzekerd van optimale beveiliging. Wel zo prettig.

Kan het tóch beter? Dan zorgen we meteen voor een geschikt alternatief.

bottom of page