top of page

Horecabeveiliging

Met onze horecabeveiliging houd je je uitgaansgelegenheid voor zowel gasten als werknemers zo veilig mogelijk. Voor een rustig en gezellig avondje uit.

Het vriendelijke visitekaartje.

Gastvrije beveiligers zorgen voor een betere bezoekbeleving. Daarom leveren we graag een representatieve gastheer die bezoekers vriendelijk welkom heet - en adequaat optreedt als dat nodig is.

● Altijd rustig & klantgericht
● De-escalerende aanpak
● Goed contact met politie en overige hulpdiensten

VERBAAL STERK.

Onze horecabeveiligers zijn communicatief vaardig. We weten precies hoe we mensen het best kunnen aanspreken. Ongeacht het publiek.

UITSTRALING.

We zorgen voor een passende uitstraling en bewaren altijd de kalmte. Want dat helpt in eerste instantie al veel incidenten te voorkomen.

PROFESSIONEEL.

Al onze horecaportiers gaan effectief om met agressie en overlast door te veel alcohol. De veiligheid is daarmee altijd in professionele handen.

SUCCESVERHALEN.

Meer weten over horecabeveiliging of één van onze andere beveiligingsdiensten? Bekijk onze projecten en laat je inspireren of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Want op die manier blijf je altijd en overal verzekerd van optimale beveiliging. Wel zo prettig.

Kan het tóch beter? Dan zorgen we meteen voor een geschikt alternatief.

bottom of page