top of page

Havenbeveiliging

Met onze havenbeveiliging houd je schepen, vracht en de infrastructuur van het havengebied maximaal beschermd tegen criminaliteit en vandalisme. 24 uur per dag.

Maritieme veiligheid.

De grote goederenstroom en het vaak tijdelijke personeel maken havens hotspots voor bijvoorbeeld diefstal en smokkel. Onze havenbeveiligers houden daarom graag toezicht en controleren inkomend verkeer. Zo bewaken we het gebied - en de integriteit.

● Goed opgeleid personeel
● De nieuwste technologieën
● Ook voor de beveiliging van schepen en rederijen

KENNIS.

Onze beveiligers kennen alle maritieme beveiligingsprocedures en -protocollen. Dat stelt ons in staat om efficiënt en effectief te werken in een havengebied.

WAAKZAAM.

We hebben een scherp oog voor detail en zijn getraind om verdachte situaties snel op te merken. Zo hebben we potentiële dreigingen op tijd in de gaten.

TEAMWORK.

We werken nauw samen met havenautoriteiten en hulpdiensten. Want alleen met een gecoördineerde aanpak houden we havens en schepen continu veilig.

SUCCESVERHALEN.

Meer weten over onze havenbeveiliging of één van onze andere beveiligingsdiensten? Bekijk onze projecten en laat je inspireren of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Want op die manier blijf je altijd en overal verzekerd van optimale beveiliging. Wel zo prettig.

Kan het tóch beter? Dan zorgen we meteen voor een geschikt alternatief.

bottom of page