top of page

Evenementen beveiliging

Met onze evenementenbeveiliging voorkom je schade aan de locatie én houd je publiek, personeel en eventuele artiesten veilig. Professioneel en discreet.

De vriendelijke evenementenbeveiliger.

Als beveiligingsbedrijf creëren we een veilige omgeving voor alle aanwezigen. We voorkomen én de-escaleren. Zo houden we de sfeer intact en zorgen we voor een optimale beleving van je event.

● Altijd kalm & professioneel
● Servicegerichte aanpak
● Goede samenwerking met organisatie en hulpdiensten

DIVERSE EVENTS.

Van feestje in de horeca tot festival met duizenden bezoekers. Voor iedere soort event leveren wij professionele evenementenbeveiligers.

ONOPVALLEND.

We hebben een verzorgde uitstraling, passend bij je evenement. Zo zijn we onopvallend wanneer het kan en aanwezig als het moet.

SAMENWERKING.

We werken goed samen met gemeenten en regionale politie. Dat helpt bij de vergunningsaanvraag in o.a. Haarlem en Amsterdam.

SUCCESVERHALEN.

Meer weten over evenementenbeveiliging of één van onze andere beveiligingsdiensten? Bekijk onze projecten en laat je inspireren of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Gedurende de collectieve beveiliging van een bedrijventerrein wijzen wij de aangesloten bedrijven op kwetsbaarheden in de beveiliging van hun pand.

Een veiligheidsscan afnemen op het moment dat er niets gebeurt.

Een zorginstelling kampt sporadisch met agressie vanuit cliënten, maar heeft geen budget voor permanente beveiliging.

Niet wachten op wat kan komen, maar altijd in de buurt en verschijnen als het nodig is.

De beveiliging van een inspraakavond over een politiek beladen onderwerp in aanwezigheid van voor- én tegenstanders van de boodschap.

Een beladen onderwerp bespreken zonder zorgen over de veiligheid van de boodschapper.

Een tijdelijke opvanglocatie, zonder toegangsbeheer- of alarmsysteem, heeft zeven nooduitgangen die niet oneigenlijk gebruikt mogen worden.

Op drie verdiepingen zeven deuren bewaken met één beveiliger.

Want op die manier blijf je altijd en overal verzekerd van optimale beveiliging. Wel zo prettig.

Kan het tóch beter? Dan zorgen we meteen voor een geschikt alternatief.

bottom of page