Evenementenbeveiliging.

Het succes van uw groot- of kleinschalige evenement hangt af van het feit of de sfeer bewaakt wordt, alles ordelijk verloopt en of uw publiek zich veilig voelt . Alpha Security heeft met Evenementenbeveiliging door de jaren heen veel ervaring en een uitstekende reputatie opgebouwd in de beveiliging van evenementen. Aanwezig wanneer het moet, onopvallend wanneer het kan. 

De discrete aanwezigheid, het correcte optreden, de verzorgde en nette uitstraling en het gevoel voor etiquette van onze beveiligingsbeambten worden hoog gewaardeerd. Bovendien bieden wij een unieke meerwaarde bij de aanvraag van vergunningen vanwege onze goede relatie met de gemeente en het politiekorps. 

Alpha Security heeft haar erkenning hiervoor gekregen door middel van het Keurmerk Evenementen Beveiliging.
 

Interesse in deze dienst?
 

Ook te vinden onder: Evenementbeveiliging , Evenementenbegeleider , Evenementenbegeleiding en Event security in combinatie met: evenementen en uw festival.

Voor klanten uit: Aerdenhout, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Heiloo, Hoofddorp, IJmuiden, Lisse, Noordwijk, Overveen, Santpoort, Uitgeest, Velsen, Vogelenzang, Zandvoort en Zwanenburg