Horecabeveiliging.

[ Horecabeveiliger ]

Horecabeveiligers van Alpha Security onderscheiden zich door een combinatie van goede verbale capaciteiten, uitstraling en ruime ervaring. Hierdoor zijn ze zeer goed in staat om in precaire situaties kalm en voorkomend te blijven. Tegelijkertijd kunnen zij toch gedecideerd optreden als dit nodig is. Onze professionele horecabeveiliging helpen op deze manier de rust en de gezelligheid rond uw uitgaansgelegenheid  te bewaren.

Alpha Security Academy

Onze horecabeveiligers zijn opgeleid binnen de Alpha Security Academy. Onze beveiligers doorlopen, in samenwerking en onder regie van de politie Kennemerland, de cursus voor Integrale Beroepsvaardigheden Training (IBT).

Zitting in de Horeca Commissie

Beveiligingsbedrijf Alpha Security heeft zitting in de “Horeca Commissie”. Dit is een werkgroep binnen de Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL). Onlangs heeft de “Horeca Commissie” richtlijnen opgesteld om de kwaliteit van het vak te waarborgen. Er is daarom een brochure samengesteld met als titel: “De kwaliteit van horecabeveiliging. Richtlijnen voor VBe NL-horecabeveiligingsbedrijven”. Deze brochure kunt u opvragen via de website van de VBe NL.

Alpha Security heeft haar erkenning hiervoor gekregen door middel van het:

Kwaliteitslabel Evenementen- en Horecabeveiliging