Brandwacht.

[ Brandwachten inhuren ]

Alpha Security levert brandwachten  voor beurzen, concerten, uitvallen van ontruiming- brandmeldinstallaties in ziekenhuizen, schouwburgen, verenigingen, tv uitzendingen, etc. Onze brandwachten zijn ook in te zetten als toezichthouder bij brandgevaarlijke werkzaamheden, zoals dakdekken en lassen. Naast de brandwacht kan ook een warmtebeeldcamera worden ingehuurd.

Brandwacht gezocht

Onze professionele brandwachten zijn in het bezit van minimaal het diploma brandwacht 1e klas. Alle brandwachten houden hun kennis en ervaring op peil bij de vrijwillige brandweerkorpsen. Zijn brandwachten met VCA voor u belangrijk? Dan zorgen wij dat u deze krijgt.

Onze brandwachten hebben doorgaans een toezichthoudende en controlerende functie. Ze zijn alert en kordaat en getraind om handelend op te treden bij calamiteiten. Ze geven melding aan hulpdiensten doeltreffend aan, treden handelend op bij een beginnende brand en leiden een ontruiming of evacuatie in goede banen. Onze brandwachten zijn gecertificeerd om de AED te bedienen.