Beveiliger worden met onze opleidingen.

[ Beveiliging opleidingen op maat ]

Wil je een carrière in de beveiliging starten? Bij Alpha Security bieden we gratis en hoogwaardige opleidingen voor beveiligers op verschillende niveaus. Of je nu net begint of al ervaring hebt, onze beveiligingsopleidingen zijn ontworpen om je te voorzien van de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn in de beveiligingssector.

Beveiliging Opleiding Niveau 2

Onze beveiliging opleiding op niveau 2 is perfect voor degenen die hun eerste stappen in de beveiligingswereld willen zetten. Met deze opleiding leg je een stevige basis voor jouw carrière in de beveiliging.

Opleiding Beveiliging Niveau 3

Voor degenen die op zoek zijn naar meer verantwoordelijkheid en leiderschap in de beveiligingsbranche, bieden we een opleiding op niveau 3 aan. Na het volgen van deze opleiding kun je met geavanceerde vaardigheden en voldoende kennis complexe beveiligingssituaties aanpakken.

BBL Opleiding Beveiliging

Bij Alpha Security begrijpen we dat leren en werken samen moeten kunnen. Daarom bieden we een BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg) opleiding voor beveiliging aan. Dit stelt je in staat om te studeren terwijl je tegelijkertijd praktische ervaring opdoet in het beveiligingsveld.

Solliciteer vandaag nog

Bij Alpha Security streven we naar professionaliteit en leiden wij de beste beveiligers op. Als je klaar bent om de eerste stap te zetten naar een boeiende carrière in de beveiliging, solliciteer dan vandaag nog. Onze opleidingen zijn de sleutel tot jouw succes in de beveiligingssector.

“Als ik iets kwijt moet of er zit mij iets dwars is er altijd een luisterend oor bij Alpha.”

Tanja, Alpha Security

“Domme vragen bestaan niet bij Alpha Security.”

Madhuwe, Alpha Security
“Ik werk met collega’s waar ik blind op kan vertrouwen.”
Adil, Alpha Security

“Alpha is echt een familie bedrijf en fijn om voor te werken”

Gerben, Alpha Security

“Net als de meeste collega’s, werk ik hier al jaren. Dat is niet zomaar.”

Jeroen, Alpha Security

“Die winstuitkering is echt top, als het Alpha goed gaat profiteer ik daar van mee.”

Ruud, Alpha Security