Werken als beveiliger.

Ben jij op zoek naar een baan in de beveiliging en zie jij jezelf graag werken als beveiliger? Alpha Security biedt jou de kans om deel uit te maken van ons hechte team van beveiligers. Met de beste mogelijkheden om door te groeien, ben je bij ons op het juiste adres om je passie voor beveiliging verder uit te bouwen.

[ Vacatures beveiliging ]

Bij Alpha Security geven we aandacht aan elk individu en zijn of haar behoeftes. We bieden verschillende mogelijkheden voor werk als beveiliger, afgestemd op jouw vaardigheden en ambities. Of je nu net begint of ervaren bent in het veld, wij hebben de juiste plek voor jou.

We zijn constant op zoek naar de juiste krachten die achter professionaliteit en betrouwbaarheid staan. Jouw volgende carrièrestap kan slechts een klik verwijderd zijn.

Jouw groei in beveiliging begint hier

Werk in beveiliging gaat verder dan een baan; het is een roeping. Bij Alpha Security streven we ernaar om onze beveiligers te ondersteunen waar nodig en te laten groeien. Onze training en ontwikkelingsprogramma’s bieden de tools die je nodig hebt om succesvol te zijn in deze branche. Je bent bij ons geen nummertje, maar krijgt te allen tijde persoonlijke aandacht.

Solliciteer vandaag nog

Wacht niet langer! Als je klaar bent om je carrière als beveiliger te starten of naar het volgende niveau te tillen, solliciteer dan nu bij Alpha Security.

Bij Alpha Security werken we aan een veiligere toekomst, en we willen jou aan boord hebben om dat te bereiken. Kijk naar onze beveiliger vacatures en ontdek waar jouw reis in de beveiligingsbranche kan beginnen.

Waarom werken bij Alpha Security?

  • Uitstekende Verdiensten

  • Werk bij een bedrijf met een platte organisatiestructuur

  • Gratis en 24/7 gebruik van onze eigen sportschool en dojo bij Alpha Fit

  • Geen nummer, maar persoonlijke aandacht

  • Profiteer van Winstuitkeringen

  • Eindejaarsuitkering van 2,5%