Ervaringen van medewerkers.

Wil je komen werken bij Alpha Security? Lees dan eerst de ervaringen van onze medewerkers, dan weet je wat je kunt verwachten van ons en wat wij van jou verwachten. Lees ook eens de reviews van onze klanten, zodat je een gevoel krijgt bij wat onze klanten van ons vinden!

Tijdens mijn zoektocht naar een beveiligingsopleiding kwam Alpha Security als beste naar voren. Alpha Security is namelijk de enige aanbieder van beveiligingsopleidingen die ik ben tegengekomen, waar je kan werken en leren tegelijk. Niet voor een stagevergoeding, maar voor een heus inkomen.

Voordat ik begon aan de opleiding van Alpha Security was ik nogal huiverig of ik in de groep zou passen. Echter, ik had meteen het gevoel dat ik er bij hoor en collega’s staan echt voor je klaar. Toen ik tijdens de opleiding een week ziek op bed lag kreeg ik van verschillende medewerkers en studenten berichtjes waarin ze mij beterschap wensten.

Het leukste aan het werken en leren bij Alpha Security is de diversiteit. Ik ben begonnen als receptioniste. Vervolgens kreeg ik de kans om ervaring op te doen als objectbeveiliger en tegenwoordig sta ik ook als beveiliger op verschillende evenementen in en om Haarlem.

Tijdens de opleiding van Alpha Security hebben wij ook weerbaarheidstrainingen gevolgd. Dit geeft mij als beveiliger een bijzonder veilig gevoel, ik weet hierdoor namelijk precies hoe ik moet handelen als een situatie escaleert. De slogan van Alpha Security: ‘Gastvrij wanneer het kan, kordaat als het moet’ kunnen wij daardoor ook echt naleven. Alpha heeft zelfs een eigen gym en dojo waar ik gratis kan trainen om in vorm te blijven.

Bij Alpha Security is het ‘geven en nemen’. Je wordt beschouwd als familie en ook het management staat graag voor je klaar. Hiervoor in de plaats wordt verwacht dat je flexibel bent, en dat ben ik dan ook al te graag. Voor alle medewerkers wordt binnenkort zelfs een personeelsbarbecue georganiseerd om ons te bedanken voor onze inzet. Ik heb er nu al zin in!

Angelique, (In opleiding)