Bedrijf en Samenleving was met hun project Track the Talent Haarlem te gast bij ons.

Dinsdag mochten de leerlingen van het Nova Entree een kijkje nemen achter de schermen bij ons. De altijd energie-volle en inspirerende Danitsja Spier heeft speciaal de tijd genomen om de leerlingen rond te leiden en te vertellen wat je allemaal voor werkzaamheden hebt binnen de beveiliging.
Mooie gesprekken over vrouwen en kleinere, dunne mensen in de beveiliging (“dit is toch werk voor alleen maar grote gasten?”), over discriminatie en wat je houding/stoerheid voor indruk kan nalaten.

Daarna vertelde de directeur Peter Hoes zijn motiverende verhaal over hoe hij zichzelf herkent in de kids van Track the Talent. Want praktijkgericht leren voor een vak is veel leuker, maar dan moet je wel weten welke beroepen er zijn.

Track the Talent Haarlem op bezoek bij Alpha SecurityTrack the Talent Haarlem op bezoek bij Alpha SecurityTrack the Talent Haarlem op bezoek bij Alpha Security

Nou deze leerlingen weten weer veel meer en er zijn er ook een aantal geïnteresseerd geworden. Dat is mooi want we kunnen goede mensen gebruiken in de toekomst. Daarmee is Track the Talent voor alle partijen een win-winsituatie.”

Bedankt voor jullie komst, het was erg bijzonder om de talenten van de toekomst te mogen rondleiden.