Gastvrouw ziekenhuis.

[ Gastvrouw/ -heer verzorgingshuis ]

Bent u op zoek naar een gastvrouw/- heer voor uw verzorgingshuis of ziekenhuis? De mensen van Alpha Security staan graag voor u klaar. Op professionele wijze ontvangen onze beveiligers bezoekers en begeleiden hen waar dat mogelijk is. Zo ontvangen zij net iets meer aandacht en voelen zij zich meer op hun gemak in een omgeving die soms als onprettig wordt ervaren.

Onze beveiligers zijn daarnaast specifiek getraind om afwijkend gedrag te herkennen. Zo kunnen ze adequaat en preventief optreden als dit nodig mocht zijn.

U kunt onze ervaren medewerkers inzetten op een breed gebied binnen service, veiligheid en beveiliging. Dit kan eventueel in samenwerking met onze beveiligingsbeambten. Enkele van onze diensten zijn:

  • Toegangs- en uitgangsbeheer (ook bij calamiteiten en buiten kantoortijden);
  • Receptiediensten;
  • Brandveiligheid en adequaat optreden bij brand;
  • Criminaliteitsbestrijding (agressie jegens personeel, diefstal, vernieling) in samenwerking met de politie;
  • Doeltreffend handelen bij bedrijfsongevallen;
  • Het lopen van controleronden door het pand.

Gastvrouw/ -heer ziekenhuis

Vanzelfsprekend beschikken onze mensen over de nodige competenties om zich gastvrouw/-heer te mogen noemen. Het is namelijk onze doelstelling om een verlengstuk te zijn van de opdrachtgever en uw imago te versterken.

Gastvrouw inhuren

Voordat wij aan een opdracht beginnen, maken we eerst persoonlijk kennis met u. We verdiepen ons dan in de signatuur van uw bedrijf. We luisteren goed naar uw wensen, overleggen het plan van aanpak en stemmen de gewenste inzet met u af. Uiteraard informeren wij onze medewerkers eerst uitvoerig over de gemaakte afspraken voordat ze bij u aan de slag gaan.

Mocht u graag ons uniform passend willen maken bij de uitstraling van uw onderneming, dan is dat geen enkel probleem. Wij zullen dan de wijziging en/of aanvulling van de kleding apart in de offerte vermelden.