Receptiediensten.

[ Een warm welkom ]

Een eerste indruk van de organisatie is binnen een paar seconde gemaakt. Kunt u zich de laatste keer herinneren dat uw verwachtingen écht zijn overtroffen? Echte unieke gastvrijheid wordt behaald door deze verwachtingen te overtreffen. Oog voor detail en spontane gastvrijheid, omdat juist de kleine dingen blijven hangen bij een klant. De receptionisten van Alpha zetten daarom graag een extra stapje om de klant een niet te vergeten welkom te geven.

De receptiemedewerkers van Alpha Security stralen service en gastvrijheid uit, uw relaties worden professioneel en klantvriendelijk ontvangen. Doordat we onze medewerkers ook hebben getraind op het herkennen van afwijkend gedrag, zijn ze in staat om kwaadwillende direct te signaleren en daardoor kunnen we incidenten of erger voorkomen. Zodoende zorgen we ervoor dat uw bedrijf niet alleen gastvrij is maar ook veilig blijft.

In overleg met u voeren onze ervaren receptiemedewerkers (eventueel in samenwerking met onze beveiligingsbeambten) een uitgebreid pakket aan diensten uit op het gebied van service, veiligheid en beveiliging. Denk daarbij aan toegangs- en uitgangsbeheer (ook bij calamiteiten en buiten kantoortijden), receptiediensten (het bedienen van de telefooncentrale), brandveiligheid en adequaat optreden bij brand, criminaliteitsbestrijding (agressie jegens personeel, diefstal, vernieling) in samenwerking met de politie, doeltreffend handelen bij bedrijfsongevallen en het lopen van controleronden door het pand. Receptiediensten, onmisbaar voor uw bedrijf.

Altijd een aanspreekpunt

Voordat wij aan een opdracht beginnen, wordt er eerst persoonlijk kennis met u gemaakt. We verdiepen ons in de persoon of de signatuur van uw bedrijf of product. We luisteren goed naar uw wensen, overleggen het plan van aanpak en stemmen de gewenste inzet met u af. Onze hostesses/hosts worden uiteraard eerst uitvoerig geïnformeerd over de gemaakte afspraken voordat ze bij u te werk worden gesteld.

Indien de opdrachtgever het wenselijk vindt om de kleding passend te maken bij de uitstraling van diens onderneming, dan is dat geen enkel probleem. De wijziging en/of aanvulling van de kleding zal dan in de offerte apart worden vermeld.