[ Gastvrij wanneer het kan, kordaat als het moet ]

Alpha Security is een allround beveiligingsbedrijf. Een van onze belangrijkste waarden is respect. Ons uitgangspunt is namelijk dat veiligheid samenhangt met de mate van respect voor andermans leven, welzijn en goederen. Hoe meer respect, hoe groter het veiligheidsgevoel. Vandaar dat wij mensen in dienst hebben die adequaat reageren en ‘tot tien tellen’. U kunt voor een langere periode gebruikmaken van onze veelzijdige beveiligingsdiensten, maar ook eenmalig met ons samenwerken. Alpha Security onderscheidt zich met zijn zorgbeveiliging en mobiele surveillance.

Waar Alpha zich in onderscheid, is de samenwerking met keten partners en de samenwerking tussen de publieke en private sector. Bovendien investeren wij écht in de opleidingen van onze mensen. Wij leiden mensen zelf op. Naast het standaard beveiligingsdiploma krijgen alle mensen ook standaard weerbaarheids- en etiquettetrainingen. Indien gewenst of nodig, zullen wij ook trainingen op maat geven om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan de eisen en wensen van onze partners.

Van horecabeveiliging tot het beveiligen van een dak- en thuislozenopvang, Alpha Security is de beveiligingspartner voor u!

Neem nu contact op

De koffie staat klaar

Zullen we kennismaken?

Offerte aanvragen

Vrijblijvende aanvraag

Vraag nu vrijblijvend aan