“Dit kunnen wij! Dit willen wij! Dat enthousiasme heeft voor ons de doorslag gegeven.” Per 1 juni 2019 werkt Alpha Security voor Stibbe, een advocatenkantoor gevestigd aan de Amsterdamse Zuidas. Kirsten van Vollenhoven is daar Head of Facilities. “Al zeventien jaar. Ik heb de bouw van ons nieuwe pand begeleid, een hoogtepunt in mijn carrière.” Niet verder vertellen, in het auditorium heeft ze haar naam en de datum achter een wandpaneel op de betonnen muur geschreven. ”Leuk als dat ooit bij een verbouwing tevoorschijn komt…”

Beveiligers zijn het gezicht van Stibbe

“Ja, Beethovenplein 10 voelt echt als mijn kindje.” Diezelfde betrokkenheid verwacht Kirsten van de partijen waar zij namens Stibbe mee samenwerkt. Nu ook van Alpha Security. “Van 9 tot 5 zitten onze eigen dames en heren achter de receptie, daarvoor en daarna nemen de beveiligers van Alpha hun werk over.” Een veelzijdige functie. “De beveiligers zijn het gezicht van Stibbe, ontvangen de gasten, doen de deur open voor koeriers, lopen rondes door het pand én we verwachten daadkracht in geval van problemen.

Voorheen was ons kantoor gevestigd in het Atrium, veilig ingesloten tussen allerlei grote kantoorpanden. Nu, in ons nieuwe pand, is de situatie duidelijk anders. Links het St. Nicolaaslyceum, rechts Akzo Nobel, het Beatrixpark achter ons én delen van ons pand zijn openbaar. Dat vraagt om extra aandacht. Daarnaast werken er zo’n 500 mensen in ons pand, een deel van hen is ook aanwezig buiten kantooruren. Stibbe heeft kantoren in andere tijdzones, dus eigenlijk draait hier alles 24/7 door. Dat betekent voor beveiligers een grote verantwoordelijkheid.”

Langdurige relatie

Herbert Bergman, Coördinator Facilities en directe collega van Kirsten, knikt bevestigend.  Stibbe hecht waarde aan langdurige relaties, toch zijn Kirsten en Herbert op zoek gegaan naar een nieuwe beveiligingspartner. “We hebben een lijstje met vijf potentiële partners opgesteld, met hen zijn we in gesprek gegaan. Daarna hebben we twee partijen uitgenodigd om hier een presentatie te geven. “Alpha Security was één van hen en kwam als winnaar uit de strijd. Peter en Patrick hadden meer dan een goed verhaal, de passie en het enthousiasme spatte ervan af.”

Samen verantwoordelijk voor het resultaat

Dit kunnen wij! Dit willen wij! Per 1 juni 2019 mag Alpha Security dat enthousiasme bij Stibbe in de praktijk brengen. Kirsten heeft er alle vertrouwen in. “Met een aantal beveiligers heb ik inmiddels kennisgemaakt en binnenkort horen ze er helemaal bij. Schoonmakers, advocaten, beveiligers, bij Stibbe maken we geen onderscheid. We zijn samen verantwoordelijk voor het resultaat. Dus proost Patrick, op een mooie samenwerking tussen Stibbe en Alpha Security!”

>>> Ook geïnteresseerd in wat Alpha Security voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend beveiligingsadvies.