FAQ items aan het laden...
Academy2020-09-18T09:31:16+01:00

Beveiligingsopleiding
Alpha Academy.

Top 3 beste beveiligingsopleidingen

Welkom bij Alpha Security. Leuk dat je interesse hebt in ons zeer snel groeiende beveiligingsbedrijf.

We zijn altijd op zoek naar sympathieke en geduldige nieuwe beveiligers waar wij op kunnen vertrouwen. Onze mensen zijn immers het visitekaartje van ons bedrijf. Omdat wij veel verwachten van onze beveiligers, leiden wij ze zelf op binnen de Alpha Security Academy. De opleidingen en cursussen die wij hier geven, verzorgen wij in samenwerking met diverse partners, trainingsbureau’s en het ROC. Dit zorgt er voor dat wij de hoge kwaliteit van ons onderwijs kunnen blijven garanderen.

BBL opleiding beveiliging

Als je door ons wordt geselecteerd om een opleiding te volgen, dan volg je het Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) traject. Dit betekent dat je opleiding bestaat uit een combinatie van werken en leren. Je volgt in dit traject 1 dag per week les en de rest van de week ga je aan de slag als beveiliger in opleiding. De opleiding wordt volledig door ons betaalt en je ontvangt ook nog eens een mooi salaris (dus geen stagevergoeding).

Uniek: weerbaarheidstraining & etiquettetraining

Onze opleiding kent twee unieke en belangrijke onderdelen. De eerste is de weerbaarheidstraining. Tijdens deze training leer je om te gaan met moeilijke situaties als deze niet meer met communicatie op te lossen zijn. Je leert dan hoe je effectief en kordaat kunt optreden. Onze trainer heeft hiervoor een eigen methode ontwikkelt die keer op keer effectief is gebleken in de praktijk. Het tweede onderdeel is de etiquettetraining. Hierin worden, onder andere, algemene omgangsvormen en de normen en waarden binnen Alpha Security behandeld.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem contact met ons op. Of ga direct naar onze vacatures en solliciteer op een vacature die bij jou past (Selecteer de algemene beveiligingsvacature indien de vacatures niet aansluiten) en vermeldt dat je graag de opleiding wilt doen!

Welke beveiligingsopleidingen bieden wij?

 • Beveiliger 2

 • Beveiliger 3

 • Profiling

 • Security Questioning

 • VCA

 • BHV

 • Weerbaarheidstraining

 • Etiquette training

 • ID en vals geld herkenning

 • Drugs herkenning

 • Multidisciplinaire training omgaan met agressie in het uitgaan

Veelgestelde vragen over beveiliger worden

Hoe lang duurt de opleiding beveiliger?2019-07-11T09:35:04+01:00

De opleiding tot beveiliger niveau 2 duurt bij Alpha Security maximaal 12 maanden. De opleiding tot beveiliger niveau 3 duurt 24 maanden.

Word je gescreend als je beveiliger wilt worden?2019-07-11T09:35:51+01:00

Ja, door de afdeling korpscheftaken van de politie. Ook je antecedenten worden onderzocht. Pas als de politie akkoord is, krijg je een beveiligerspas.

Vanaf welk leeftijd mag je in de beveiliging werken?2019-07-11T10:42:23+01:00

Om in de beveiliging te mogen werken, en om onze BBL opleiding te mogen volgen, moet je minimaal 19 jaar oud zijn.

Hoe kan ik me aanmelden voor de opleiding bij Alpha Security?2019-07-11T08:21:54+01:00

Voor het aanmelden van een opleiding vul je eerst het sollicitatieformulier in om de sollicitatieprocedure te doorlopen.

Wat voor soort opleidingen biedt de Academy?2018-06-01T21:13:34+01:00

Onze Academy biedt diverse opleidingen en trainingen. Enkele voorbeelden zijn Beveiliging niveau 2, Beveiliging niveau 3. Daarnaast bieden we ook weerbaarheidstrainingen.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een gratis opleiding?2018-06-01T21:08:30+01:00

Alpha biedt gratis opleidingen aan nieuwe en bestaande medewerkers. Ook partners kunnen een beveiligingsopleiding volgen.

Wil je bij ons komen werken en een opleiding volgen? Kijk voor meer informatie bij werken bij Alpha Security

Go to Top