Wil jij ons team versterken?

Beveiligings-

opleiding

Alpha Academy.

Welkom bij Alpha Security. Leuk dat je interesse hebt in ons zeer snel groeiende beveiligingsbedrijf.

We zijn altijd op zoek naar sympathieke en geduldige nieuwe beveiligers waar wij op kunnen vertrouwen. Onze mensen zijn immers het visitekaartje van ons bedrijf. Omdat wij veel verwachten van onze beveiligers, leiden wij ze zelf op binnen de Alpha Security Academy. De opleidingen en cursussen die wij hier geven, verzorgen wij in samenwerking met diverse partners, trainingsbureau’s en het ROC. Dit zorgt er voor dat wij de hoge kwaliteit van ons onderwijs kunnen blijven garanderen.

BBL opleiding beveiliging

Als je door ons wordt geselecteerd om een opleiding te volgen, dan volg je het Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) traject. Dit betekent dat je opleiding bestaat uit een combinatie van werken en leren. Je volgt in dit traject 1 dag per week les en de rest van de week ga je aan de slag als beveiliger in opleiding. De opleiding wordt volledig door ons betaalt en je ontvangt ook nog eens een mooi salaris (dus geen stagevergoeding).

Uniek: weerbaarheidstraining & etiquettetraining

Onze opleiding kent twee unieke en belangrijke onderdelen. De eerste is de weerbaarheidstraining. Tijdens deze training leer je om te gaan met moeilijke situaties als deze niet meer met communicatie op te lossen zijn. Je leert dan hoe je effectief en kordaat kunt optreden. Onze trainer heeft hiervoor een eigen methode ontwikkelt die keer op keer effectief is gebleken in de praktijk. Het tweede onderdeel is de etiquettetraining. Hierin worden, onder andere, algemene omgangsvormen en de normen en waarden binnen Alpha Security behandeld.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem contact met ons op. Of ga direct naar onze vacatures en solliciteer op een vacature die bij jou past (Selecteer de algemene beveiligingsvacature indien de vacatures niet aansluiten) en vermeldt dat je graag de opleiding wilt doen!

“Domme vragen bestaan niet bij Alpha Security.”

Madhuwe, Alpha Security
“Ik werk met collega’s waar ik blind op kan vertrouwen.”
Adil, Alpha Security

“Net als de meeste collega’s, werk ik hier al jaren. Dat is niet zomaar.”

Jeroen, Alpha Security

“Alpha is echt een familie bedrijf en fijn om voor te werken”

Gerben, Alpha Security

“Als ik iets kwijt moet of er zit mij iets dwars is er altijd een luisterend oor bij Alpha.”

Tanja, Alpha Security

“Die winstuitkering is echt top, als het Alpha goed gaat profiteer ik daar van mee.”

Ruud, Alpha Security

Welke beveiligingsopleidingen bieden wij?

 • Beveiliger 2

 • Beveiliger 3

 • Profiling

 • Security Questioning

 • VCA

 • BHV

 • Weerbaarheidstraining

 • Etiquette training

 • ID en vals geld herkenning

 • Drugs herkenning

 • Multidisciplinaire training omgaan met agressie in het uitgaan