Recherchediensten.

[ Recherchewerk ]

Alpha Security biedt recherche werkzaamheden aan . Helaas blijkt dat bij het merendeel van de misdrijven gebruik wordt gemaakt van informatie van binnenuit. Dit zorgt niet alleen voor financiële nadelen maar tast ook het veiligheidsgevoel, vertrouwen en de samenwerking in uw organisatie aan.

Ook uw organisatie loopt de kans om vroeg of laat geconfronteerd te worden met steeds agressiever en brutaler wordende bedrijfscriminaliteit . Alpha Security heeft ervaring en is gespecialiseerd in Recherchewerk. Met behulp van preventieve en repressieve middelen, zoals recherche en detectie, pakken wij bedrijfscriminaliteit effectief aan. Recherchewerk is een specialisme dat continue in ontwikkeling is om de risico’s in deze snel veranderende wereld te minimaliseren.

Recherchewerkzaamheden

Criminaliteit komt zoals eerder aangegeven zeker niet altijd van buitenaf. Daarom is Recherchewerk belangrijk en werken wij snel en discreet. Denk bijvoorbeeld aan observatie, tactisch en technisch onderzoek, opsporen van afluisterapparatuur en documentenverificatie in geval diefstal of fraude, chantage/bedreiging en inbraak of brand. Omdat voorkomen beter is dan genezen, geven wij ook beleidsmatig en strategisch advies op het gebied van risk management. Als u meer wilt weten over recherche of onze Recherchewerk dan brengen wij u graag in contact met onze rechercheurs. Zij kunnen u voorzien van de juiste informatie en advies.