Mobiele Surveillance.

Alpha Security heeft de juiste mensen in dienst die ervoor zorgen dat criminelen uw pand of terrein niet kunnen en willen betreden. Samen met de vertegenwoordigers van de industriekringen en de lokale politie en gemeenten hebben wij het misdrijfpercentage in de industriegebieden terug weten te brengen naar een absoluut minimum. Onze zeer ervaren, betrouwbare en goed gemotiveerde surveillanten staan 24/7 voor u klaar.

Naast collectief surveilleren in de verscheidene industriegebieden , kunnen wij ook nog andere taken voor u verrichten. Zoals het lopen van brand- en sluitrondes, alarmopvolging en het beheren van de sleutels van panden en/of terreinen. Daarnaast beschikken wij over een moderne, innovatieve meldkamer waar kwaliteit en service voorop staat. 
 

Interesse in deze dienst?
 

 

Voor Industriegebied Waarderpolder verzorgt Alpha Security de mobiele surveillance. Wilt u hier meer over weten of wilt u zich aanmelden voor collectieve beveiliging Waarderpolder? Klik op onderstaande button.

 

Collectieve Beveiliging Waarderpolder

Ook te vinden onder: mobiele surveillant en surveillance in combinatie met: uw bedrijventerrein , bouwplaatsen , uw industriegebied en industriele objecten.

Voor klanten uit: Aerdenhout, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Heiloo, Hoofddorp, IJmuiden, Lisse, Noordwijk, Overveen, Santpoort, Uitgeest, Velsen, Vogelenzang, Zandvoort en Zwanenburg