Horecaportier.

[ Horecaportiers gezocht ]

Bent u op zoek naar horecaportiers die niet alleen kordaat kunnen optreden, maar ook communicatief zeer vaardig zijn? De beveiligers van Alpha Security zijn getraind om ook in moeilijke situaties rustig en gastvrij te blijven. Daarnaast weten zij, door de speciale weerbaarheidstraining die wij geven, hoe zij adequaat moeten ingrijpen als de situatie toch uit de hand loopt. Wij bieden onze opdrachtgevers dus een unieke combinatie van vaardigheden.

Alpha Security Academy & IBT

Onze medewerkers volgen de interne opleiding bij de Alpha Security Academy. Daarnaast doorlopen zij hier ook, in samenwerking met en onder regie van de politie Kennemerland, de cursus voor Integrale Beroepsvaardigheden Training (IBT).

VBE

Ons beveiligingsbedrijf maakt onderdeel uit van de Horeca Commissie. Dit is een werkgroep binnen de Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL). Deze Horeca Commissie heeft richtlijnen opgesteld om de kwaliteit van horecabeveiliging te waarborgen. In het kader hiervan is een brochure samengesteld met als titel: “De kwaliteit van horecabeveiliging. Richtlijnen voor VBe NL-horecabeveiligingsbedrijven”.

Deze brochure kunt u gratis opvragen via de website van de VBe NL.