Hondenbeveiliging.

[ Beveiliging met hond ]

Wilt u voorkomen dat uw terrein betreden wordt door criminelen? Of wilt u een veilig gevoel creëren op plekken waar grote aantallen mensen verzameld zijn? Dan is hondenbeveiliging een goed idee. De aanwezigheid van speur- en beveiligingshonden heeft namelijk een sterk preventieve werking.

De hondengeleiders van Alpha Security zijn daarnaast NBD (Nederlandse Bond voor de Diensthond) en/of KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging) gecertificeerd. U kunt er dus op vertrouwen dat de hondengeleiders een professioneel en betrouwbaar duo vormen met hun hond.

Hoe goed de hond ook getraind is, het is de geleider die de grens tussen beheerste communicatie en preventief optreden bepaalt. Beheersing en controle zijn hierbij sleutelbegrippen. Onze hondengeleiders en hun honden werken wekelijks een gevarieerde praktijktraining af. Zo kunnen zij onder alle omstandigheden de situatie onder controle houden. Ook als zij worden geconfronteerd met potentiële ordeverstoorders en wetsovertreders die agressief en gewelddadig gedrag vertonen.