Samantha van RIBW K/AM over zorgbeveiliging door Alpha Security

“Negen jaar geleden werkte ik bij het Leger des Heils, in de dag- en nachtopvang. Alpha Security deed daar de beveiliging, ter ondersteuning van mij en mijn collega’s. Een prima samenwerking, dus toen bij mijn huidige werkgever – RIBW Kennemerland, Amstelland en de Meerlanden (RIBW K/AM)- beveiliging ter sprake kwam, dacht ik meteen aan Alpha Security. Ik werk dus al een tijd met ze.”

Samantha Portegies is projectcoördinator bij de locatie Floriande. “De hernieuwde samenwerking met Alpha Security is in mijn tijd bij de RIBW-locatie Transvaal gestart. Er hadden zich een aantal incidenten voorgedaan en we besloten Alpha in te schakelen.”

“Nu beveiligt Alpha Security meerdere RIBW-locaties. Naar tevredenheid, maar altijd ad hoc en tijdelijk, nadat er een onveilige situatie is ontstaan. Het liefst zouden we werken met vaste beveiligers die vertrouwd zijn. We zoeken samen met Patrick en Remco van Alpha naar een alternatief dat in die vertrouwdheid voorziet. Sterker nog, ze komen deze week met een voorstel.”

De beveiligers van Alpha Security snappen hoe het werkt in de zorg

“Ik hoop dat we tot een slimme oplossing komen, want we zijn tevreden over de dienstverlening van Alpha Security. De beveiligers snappen hoe het werkt in de zorg, dat je met praten en duidelijke kaders meer oplost dan met iemand in z’n nekvel grijpen. Beveiligen in de zorg is echt heel iets anders. De beveiligers van Alpha worden daarvoor opgeleid en zijn verbaal sterk. We werken prettig samen, dat hoor ik ook van mijn collega’s.”

Waardevolle weerbaarheidstraining voor medewerkers RIBW

“Laatst hebben we een weerbaarheidstraining gevolgd bij Alpha Security, in de Waarderpolder. Ze hebben daar een prachtige dojo. Weerbaarheid en omgaan met conflictsituaties is onderdeel van onze opleiding, maar we merkten tijdens de training dat die kennis toch een beetje is weggezakt. Ruud en Bas, de trainers van Alpha hebben die kennis met behulp van rollenspellen vakkundig opgefrist én aangevuld met hun ervaringen als beveiliger.”

“Erg waardevol. De samenwerking met Alpha Security bevalt prima. Ik kan ze bij iedere zorginstelling van harte aanbevelen.”

Zelf een weerbaarheidstraining volgen bij Ruud?

Met collega’s ook aan de slag met Ruud en de HARCO methode in onze dojo? Dat kan! We verzorgen de weerbaarheidstrainingen, in combinatie met een hospitality training, namelijk geheel op maat voor bedrijven en verenigingen. Na deze training kun je niet alleen bewuster en klantgerichter werken, maar staan jij en je medewerkers ook nog eens steviger in de schoenen! Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel ons vandaag dan nog via 023-55 11 986 of mail naar .

2019-08-22T09:55:41+01:006-6-2019|Categorieën: Organisatie|
Ga naar de bovenkant