Deze maand is het feest bij Alpha Security! Ons beveiligingsbedrijf viert namelijk haar 20-jarige bestaan. Een mijlpaal waar we erg trots op zijn!

Dit heugelijke feit laten wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. De komende weken staan namelijk in het teken van dit jubileum, zowel voor als achter de schermen. We gaan daarbij ook onze medewerkers en onze opdrachtgevers eens goed in het zonnetje zetten.

Horeca portofoon
Ook staan we de komende weken stil bij wat we de afgelopen 20 jaar hebben bereikt. Wist je bijvoorbeeld dat we in 2002 het horeca portofoon project zijn gestart, en dat dit nog steeds een groot succes is in Haarlem-centrum? Door dit project staan de horecabeveiligers bij uitgaansgelegenheden in directe verbinding met elkaar en met de horecacommandant van de politie. Hierdoor is snel ingrijpen bij incidenten mogelijk. Dit heeft een zeer positieve invloed op het uitgaansklimaat! Vele andere steden hebben dit project inmiddels ook doorgevoerd.

Mobiele Surveillance Waarderpolder
Ook kijken we met veel plezier terug op de invoering van de Mobiele Surveillance in de Haarlemse Waarderpolder in datzelfde jaar. Het is één van de grootste bedrijventerreinen in Nederland met ruim 1100 bedrijven waar circa 15.000 mensen werkzaam zijn. Succesvol was de invoering zeker. Dankzij het werk van de mobiele surveillanten halveerde het aantal inbraken van 212 in 2001 naar iets meer dan 100 in 2002! Tegenwoordig zitten we op een absoluut minimum van minder dan 10 inbraken per jaar.

Spot ons in Haarlem en (verre) omstreken
Je bent ons daarnaast vast en zeker ook op andere bekende Haarlemse locaties en evenementen tegengekomen. Denk maar eens aan de kermis, het bloemencorso, Haarlem culinair, het gemeentehuis en nog veel meer. En wist je trouwens dat we tegenwoordig ook ver buiten de regio Haarlem te spotten zijn?

Waar je ons ook tegenkomt, maak vooral eens een praatje. Vinden we altijd erg gezellig!

Volg ons via de website, Facebook en Instagram
Uiteraard is er nog veel meer om op terug te kijken en dit gaan we de komende weken dan ook zeker doen. Hou dus vooral de website en onze Facebook pagina goed in de gaten of volg ons via Instagram!