Recherchewerk.

Uw organisatie loopt de kans om vroeg of laat geconfronteerd te worden met de steeds agressiever en brutale wordende bedrijfscriminaliteit. Alpha Security heeft met Recherchewerk de specialisatie en ervaring om met behulp van preventieve en repressieve middelen, zoals recherche en detectie, bedrijfscriminaliteit effectief aan te pakken.

Criminaliteit komt zeker niet altijd van buitenaf. Daarom is Recherchewerk belangrijk en werken wij snel en discreet. Denk bijvoorbeeld aan observatie, tactisch en technisch onderzoek, opsporen van afluisterapparatuur en documentenverificatie in geval diefstal of fraude, chantage/bedreiging en inbraak of brand. Omdat voorkomen beter is dan genezen, geven wij ook beleidsmatig en strategisch advies op het gebied van risk management.
 

Interesse in deze dienst?
 

Ook te vinden onder: recherchediensten .

Voor klanten uit: Aerdenhout, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Heiloo, Hoofddorp, IJmuiden, Lisse, Noordwijk, Overveen, Santpoort, Uitgeest, Velsen, Vogelenzang, Zandvoort en Zwanenburg